voet logo
Bel ons!

Druk op deze belknop om ons direct te bellen!

Over Voet Personenvervoer

Voet Personenvervoer B.V. is voortgekomen uit de samenvoeging dan wel overname van vier kleinere regionale bedrijven: Taxi Voet uit Beesd, Kool’s Taxibedrijf uit Culemborg, Taxi Mol uit Buren, Taxi Den Besten uit Asperen en Taxi Briene uit Tiel. Zusterbedrijf Citax in Tiel maakt de organisatie compleet.

Per 1 februari 2017 zijn tevens de taxibewegingen van Krol Reizen in Tiel opgegaan in de Voet/Citax Groep. Touringcar-activiteiten worden per genoemde datum gecoördineerd door Krol Reizen. Voorts bestaat er voor het taxivervoer in de regio Culemborg/Tiel nog maar één aanspreekpunt en dat is de centrale van Taxi Voet te Culemborg.

De organisatie wordt centraal aangestuurd vanuit de hoofdvestiging op de Anthonie van Diemenstraat 14 in Culemborg. Citax Tiel fungeert als standplaats voor chauffeurs die wonen en starten in de regio Tiel.

Onze branche van taxi- en groepsvervoer wordt de laatste jaren gekenmerkt door een sterk groeiende aandacht voor professionaliteit en kwaliteit. Spelers die hier niet in mee kunnen komen vallen op een pijnlijke manier door de mand. Opdrachten moeten worden teruggegeven aan opdrachtgevers, faillissementen zijn aan de orde van de dag en de media staan vaak vol met negatieve publiciteit voor de branche.

Voet behoort gelukkig tot de andere groep van bedrijven waarbij kwaliteit, professionaliteit en continuïteit de doorslaggevende succesfactoren zijn gebleken. Voet heeft een fraaie lijst van trouwe en tevreden opdrachtgevers in de eigen regio en een zeer gezonde en stabiele financiële basis. Het behalen van het keurmerk Taxibedrijf in 2005 was een bijzondere mijlpaal. Het behouden van dit certificaat en het jaarlijks met succes doorlopen van de bijbehorende audit is een  steeds terugkerend bewijs van professionaliteit en kwaliteit.

Sinds eind 2001 maakt Voet onderdeel uit van een regionaal samenwerkingsverband van taxibedrijven in het rivierengebied. Dit samenwerkingsverband is in 2001 opgericht ten behoeve van de uitvoering van Regiotaxi Rivierenland.

Meer over ons

Vervoersvormen

Wij brengen u waar u heen moet, ongeacht de aard van uw verzoek. We bedienen niet alleen particuliere klanten. Ook verzorgen we het zittend ziekenvervoer in de regio Rivierenland, heen en weer naar alle ziekenhuizen en zorginstellingen en het vervoer op de wet WMO. Ook voor dagbesteding, evenementen en leerlingvervoer bieden wij oplossingen op maat.

Als u specifieke vervoersvragen heeft kunt u die aan ons voorleggen. Wij vinden de weg!

Meer over zorgvervoer
Meer over leerlingvervoer
Meer over zakelijk vervoer
Meer over dagbesteding
Meer over WMO-vervoer

Materieel

Voet Personenvervoer beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark. Van luxewagen tot bus en stationwagen tot rolstoelvoertuig; geen vervoersvraag is ons te groot. We voldoen aan de laatste eisen van het TX-keur taxikeurmerk en garanderen u zo een comfortabele reis.

Meer over onze keurmerken

Personeel

Onze chauffeurs zijn gediplomeerd en professioneel up-to-date en dat houden we zo middels regelmatige bijscholing en opfriscursussen. Kwaliteitseisen en opleidingscriteria van TX-Keur, ISO9001 en KIWA worden nauwlettend gevolgd. De chauffeur is immers het eerste contact en het visitekaartje van ons bedrijf en uw aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen.

Meer over onze chauffeurs

Contact en feedback

Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen, zowel telefonisch als via e-mail. We kunnen onze kwaliteit slechts bewaren dankzij uw terugkoppeling, dus schroom niet om ons op de hoogte te brengen als u iets op te merken heeft. Wij waarderen uw oordeel.

Kan iets beter? Vertel het ons. Bent u tevreden? Vertel het anderen!

Contactformulier

Inloggen voor personeel