• header_01.jpg
  • header_02.jpg
  • header_03.jpg
  • header_04.jpg
  • header_05.jpg

Schoolvervoer

taxibus 04Voet Personenvervoer verzorgt het leerlingenvervoer naar veel scholen in meerdere gemeenten. Daarbij trachten wij de ritten voor de leerlingen zo leuk en prettig mogelijk te maken en rijden we steeds op tijd. Dat doen we op basis van jarenlange ervaring met uitstekende voertuigen en goed opgeleid personeel. De omgang met kinderen vereist een speciale aanpak en een soepele, geduldige opstelling. Daarom besteedt Voet Personenvervoer zoveel aandacht aan de opleiding van de chauffeurs, de sfeer in de voertuigen, het onderhoud aan de voertuigen en het contact met ouders, school en opdrachtgevers.


Voet Personenvervoer verzorgt niet alleen het vervoer van de leerlingen naar school, maar ook aansluitend naar bijvoorbeeld naschoolse opvang. Niet alleen de gemeenten zijn opdrachtgever van het vervoer, maar ook instellingen die dagelijks voor onderwijs, medische begeleiding of opvang zorgen. Voet Personenvervoer is dan ook gewend om deze ritten nauwgezet in te plannen, zodat elke leerling altijd op tijd op de juiste plaats van bestemming is: veilig en prettig geregeld.


Onze opdrachtgevers weten inmiddels dat wij een betrouwbare partner zijn die ervoor zorgt dat afspraken worden nagekomen. Ouders en verzorgers van de kinderen weten dat onze chauffeurs beseffen dat zij met hun grootste bezit op pad zijn. En de kinderen hebben het naar hun zin.

  via normtx keurmerk streefreizen 

Telefoon: 0345-514444

VOET personenvervoer b.v.
Anthony van Diemenstraat 14
4104 AE Culemborg